Nga një periudhë kaq e veçantë siç është shtatzënia, Sara Hoxha nuk kishte se si të mos mbante një kujtim dhe zgjodhi mënyrën më interesante për ta bërë atë.

Në një postim në llogarinë e saj në Instagram, ajo shihet e ‘veshur’ në gips, për të ruajtur kështu formën e barkut të saj të rrumbullakosur, tani që Hoxha është në ditët e saj të fundit të pritjes së ëmbël, njofton Insajderi.

“A ka diçka tjetër që mund të bëjmë për të mbajtur kujtim barkun e rrumbullakosur? Një ditë do u tregoj se çfarë kam ndërmend të bëj me këtë formë gipsi. Nuk ka përfunduar ende”, përfundon ajo.

https://www.instagram.com/p/CIROylxHNud/?utm_source=ig_embed


Flash Lajme

Më të lexuarat

  • Week

  • Month

  • All