Aktori 42-vjeçar, Isaac Kappy është vetëvrarë duke u hedhur nga ura. Por para se të ndërmerrte veprimin tragjik ai ka treguar arsyet e vetëvrasjes përmes një  postimi në Instagram.“Unë nuk kam qenë një djalë i mirë. Unë kam tradhtuar shumë njerëz dhe shumë besime, kam shitur drogë, kam probleme me tatimet, kam borxhe. Unë kam shkatërruar trupin tim duke pirë cigare, drogë dhe alkool… Ky mësim ka ardhur shumë vonë për mua, por ndoshta kjo mund t’ju frymëzojë”, ka shkruar ai.

Kappy gjithashtu i kërkoi falje Presidentit të SHBA-së, Donald Trump dhe Jezusit për “tradhtimin” e tyre në postin e rrëmujshëm. Aktori Isaac Kappy njihet për rolet e tij në “Thor” dhe “Terminator Salvation”


Flash Lajme

Më të lexuarat