Një video e shpërndarë në rrjetet sociale ka kthyer vëmendjen drejt futbollit amator turk. Niveli apo rezultatet nuk do ta bënin kurrë diçka të tillë, por vetëm trajneri i një skuadre të qytetit të Kayserisë.

Ai godet me shpulla lojtarët e tij në dhomat e zhveshjes pas pjesës së parë. Numri një i stolit ngjan me një diktator të vërtetë dhe gjuan të gjithë futbollistët. Këta të fundit nuk lëvizin dhe pranojnë goditjet e teknikut të tyre.

Flash Lajme

Më të lexuarat