Shumë përbërës të iPhone 12 vijnë nga Koreja e Jugut, vetëm disa nga Kina.

Sa kushtojnë komponentët në iPhone 12 të Apple? Kjo është ajo që përcaktoi gazeta japoneze e biznesit Nikkei, transmeton Telegrafi.

“Smart Light” janë krijimi më efikas dhe i vlefshëm së fundmi. Sepse jo vetëm që ndihmojnë në kursim energjie, por edhe nuk i ke merak nëse i ke lënë ndezur dhe nuk je në shtëpi.

Flash Lajme

Më të lexuarat