Argumentet rreth gjuhës më të mirë të programimit, se kush është mbreti dhe kush është i dështuari, nuk përfundojnë kurrë. Një përgjigje përfundimtare nuk është dhënë asnjëherë se cila është gjuha më e mirë megjithatë ka arsye të mjaftueshme për të besuar se Python është një prej tyre.

Flash Lajme

Më të lexuarat