Gjiganti i aviacionit Boeing tha se do të ndalojë prodhimin e aeroplanit të tij klasik 747 dhe se planifikon shkurtime të vendeve të punës.

Boeing tha se planifikon të ngadalësojë edhe prodhimin e llojeve të tjera.

Komisioni Evropian bëri të ditur se do të mbrojë rastin dhe hetimin ndaj sjelljes anti-konkurruese të Facebook.
Facebook padit në gjykatë Bashkimin Evropian
Facebook dërgoi sinjalin e parë se nuk do të dorëzohet lehtë duke dërguar në gjykatë Bashkimin Evropian.

Flash Lajme

Më të lexuarat