Çdo bot ka një personalitet të ndryshëm, kështu që Facebook mund të përgatitet për sjellje nga përdoruesit me qëllim të keq.

Ushtria e botave, e quajtur Web-Enabled Simulation (WES), përdor inteligjencën artificiale për të imituar sjelljen e përdoruesve të Facebook, të tilla si pëlqimet e postimeve dhe dërgimi i kërkesave të miqve, transmeton lajmi.net.

Twitter po shikon një model abonimi, ka konfirmuar Jack Dorsey.

Lajmet pasojnë thashethemet në lidhje me një version të paguar të Twitter pasi një post i lirë pune në kompani ishte postuar për një inxhinier softuerësh për të punuar në një platformë abonimi të koduar “Gryphon”, transmeton lajmi.net.

Flash Lajme

Më të lexuarat