KRAKOW, POLAND - 2018/11/27: Snapchat app is seen on an android mobile phone. (Photo by Omar Marques/SOPA Images/LightRocket via Getty Images)

Rritja e numrit të përdoruesve për shkak të izolimit të koronavirusit u venit më shpejt sesa kishin menduar të gjithë.

Opsioni është shfaqur vetëm për Chrome në Android aktualisht por së shpejti pritet të debutojë në iOS dhe iPadOS.
Funksioni i ri i Chrome lehtëson kyçjen nëpër uebsajte
Google është duke eksperimentuar me një funksion të ri “Touch to Fill” i cili do të lehtësojë procesin e kyçjes nëpër uebsajte dhe eliminuar nevojën për të vendosur fjalëkalime dhe emra përdoruesish.

Ligji synon të bëjë rregullimin, ndalimin në rast abuzimi dhe marrjen e penaliteteve në lidhje me aktivitetet virtuale dhe shërbimet e lidhura me to, duke nënvizuar se rregullimi është variant që po përqafohet në shumë vende, si alternativë për kontrollin dhe mbarëvajtjen.

Flash Lajme

Më të lexuarat