Puna në distancë është bërë shpejt një realitet në rritje falë koronavirusit, por si i merrni të njëjtat mjete në shtëpi siç bëni në zyre?

Një pjesë e madhe e jetës së punës së shumë njerëzve varet nga Microsoft Word.

Nëse jeni shqetësuar ndonjëherë se nuk keni dalë nga llogaria juaj e Google në pajisjen e dikujt tjetër, atëherë ju duhet këshillat e mëposhtme.

Google ka teknologji për gjurmët në të cilat llogaria juaj është regjistruar dhe mund t’ju ndihmojë të dilni ose të mbroni llogarinë tuaj nga njerëzit që përpiqen të kenë qasje në të, raporton “The Sun”, transmeton lajmi.net.

Flash Lajme

Më të lexuarat