martwatch-i i Samsung tashmë mund të masë edhe presionin e gjakut. Për të matur tensionin, përdoruesit në fillim duhet të sinkronizojnë orën inteligjente me një matës tradicional. Aplikacioni i Samsung për të monitoruar shëndetin do të bëjë gjithashtu të mundur edhe realizimin elektrokardiogramës, një funksion që gjendet tashmë tek Apple Watch.

Versioni i ardhshëm do të ofrohet në konsolat ekzistuese dhe ato të reja si Xbox Series X dhe PlayStation 5.
Fifa 21 do të jetë më afër realitetit
Zhvilluesi i video lojës FIFA ka premtuar se gjenerata e ardhshme Fifa 21 do të ketë një teknologji të re e cila do ta bëjë lojën më reale.

Rrjetet sociale i kanë shpallur një luftë Presidentit amerikan Donald Trump. Së fundmi Facebook ka hequr me dhjetëra reklama zyrtare të Presidentit Donald Trump për shkak se ato nxisin urrejtje në lidhje me simbolet që përdoren brenda tyre.

Morrison tha se sulmet kibernetike ishte të përhapura dhe mbulonin të gjitha nivelet e qeverisë përfshirë shërbimet esenciale dhe biznese.
Australia shënjestër e një sulmi kibernetik të sofistikuar
Qeveria Australiane dhe institucionet e saj janë vënë shënjestër e një sulmi kibernetik të sofistikuar me prapavijë shtetërore tha Kryeministri Scot Morrison.

Flash Lajme

Më të lexuarat