Për herë të parë do të ndodh rishikimi i parë i modelit të veturave Drive GTS.
Një nga kritikat më të mëdha të modeleve ekzistuese 718 është mungesa e tingullit nga katër cilindrat me turbocharged, raporton “CarBuzz”, transmeton lajmi.net.


Dizajni i jashtëm: Theksimi i anës së tij të errët
Porsche së pari përdori simbolin Gran Turismo Sport (GTS) në Targa Florio duke fituar 904 Carrera GTS në 1963. Ajo u shfaq disa herë pas kësaj, por më pas Porsche vendosi ta bënte atë më shumë një gjë, kur prezantoi Cayenne GTS në 2007. Që nga atëherë, modelet GTS kanë shfaqur atribute unike të stilimit dhe e njëjta gjë është e vërtetë për versionet më të fundit 718.

Flash Lajme

Më të lexuarat